Wie is Magazijn and more ?

Welkom op onze website.  Tof dat je even de tijd neemt om te lezen wie we zijn.  Mijn naam is Hannelore Hick en magazijnspecialist bij Magazijn and more.  Ik ben al heel wat jaren actief in de wondere wereld van magazijninrichting waarvan de laatste jaren bij Meta Magazijnsystemen Benelux, een Duitse fabrikant van magazijnsystemen.  Maar het kriebelde om mijn droomjob voor eigen rekening verder te zetten en zo is Magazijn and more ontstaan in juli 2020!
Magazijn and more is gespecialiseerd in magazijninrichting en daarbij vind ik een persoonlijke benadering heel belangrijk.  Ik wil al onze klanten kennen en bijstaan in al hun vragen rond magazijninrichting, magazijnstellingen en andere producten voor het magazijn.  Het is immers een must dat iedereen de juiste magazijn items heeft, tegen de juiste prijs.  

Hoe pakken wij dat aan?

Wij hebben een webshop welke een mooi en beknopt overzicht geeft van onze producten.  Maar belangrijk is dat wij klaar staan om een antwoord te geven op al jullie vragen, maar ook om advies te geven.  Wij willen vooral geen onpersoonlijke webshop zijn.
Voor projecten kom ik het liefste ter plaatse om de situatie te bekijken, eventueel opmetingen te doen en samen met jou te bespreken wat jij wil voor jouw magazijn.  Samen kunnen we overlopen welk magazijnsysteem het beste aansluit bij jouw magazijn/goederenstroom.  Ik kan je ook adviseren hoe jij het beste jouw logistieke stroom organiseert.
Daarna werk ik het project uit van A tot Z,  zodat jij enkel nog moet nadenken of je je nieuwe magazijn aan ons toevertrouwt, de rest nemen wij op ons: van ontwerp, tot oplevering van jouw magazijn, allemaal in handen van 1 partner.
Advies, vertrouwen en open communicatie zijn 3 belangrijke pijlers om tot resultaten te komen, reken hierbij nog het persoonlijk contact en we komen automatisch tot de beste oplossing voor jou.
Daar staat Magazijn and more voor en zijn we ook trots op!
Interesse om in contact te komen?  Laat het me dan zeker weten!
Tot snel!

Kwaliteit

Bij ons kies je uit een zorgvuldig gekozen assortiment van industriële kwaliteitsproducten.

Tevredenheid

Advies en open communicatie zijn belangrijk voor ons om tot de beste resultaten te komen.

Persoonlijk contact

Wij komen ter plaatse de situatie bekijken en bespreken.

Expertise

Wij hebben een diepgaande kennis en reeds vele jaren ervaring in de magazijnwereld.