Maak kennis met jouw partner voor magazijninrichting

Een magazijn inrichten is veel meer dan wat stellingen plaatsen en hopen dat je magzijn dan optimaal zal functioneren.  Het begint allemaal bij een doordacht ontwerp.  Wij helpen je om reeds in ontwerp fase even stil te staan bij alle aspecten van een goed georganiseerd magazijn.

Een blik op onze magazijnspecialist

Jarenlange ervaring in de wereld van magazijnsystemen.  Doorgedreven kennis van magazijntrucks.

VCA-VOL gecertificeerd en gediplomeerd magazijnkeurder.

Een magazijn inrichten is samenwerken

Magazijn and more bekijkt magazijninrichting als een samenwerking.  Samen zorgen we ervoor dat jouw magazijn een pareltje wordt.  En een goede samenwerking start bij een eerlijke en open communicatie.

Samenwerken gaat voor ons ook over het geven van advies.  Dat kan gaan van een simpele vraag over een bepaald product tot een moeilijk vraagstuk over het verhogen van de efficiëntie in jouw magazijn.  

Wij zijn er voor jou!

Wij communiceren to the point, informatie die jij moet krijgen om te weten wat het beste is voor jouw magazijn.

Openheid staat voor ons gelijk aan het adviseren van de juiste producten.  Wij stellen geen magazijnsystemen voor waar jouw magazijn niet om vraagt.  Magazijninrichting tegen de juiste voorwaarden.

Veiligheid is ons stokpaardje.   Wij gaan dan ook nooit een voorstel doen dat indruist tegen de veiligheid.  Als we de vraag krijgen om bepaalde veiligheidsaspecten weg te laten, gaan wij hier niet in mee.  Over veiligheid discussiëren wij niet.

Passie voor de magazijnwereld

Onze klanten zijn allemaal gedreven mensen, net zoals wij. 

Wij zijn pas tevreden als jouw magazijn strategisch is ingericht zodat jouw workflow efficiënter kan verlopen en dit allemaal in veilige werkomstandigheden. 

Daar doen we het voor, iedere dag opnieuw!

Wat wij kunnen als de beste

Etagemagazijn met kantelhekken

Magazijninrichting

Strategisch inrichten voor een efficiëntere workflow en veilige werkomgeving. 

Magazijninspectie  

Veiligheid is een belangrijk aspect in een magazijn.  Ons motto: “Avoid the worst, put safety first!”

Producten in en rond het magazijn

Een magazijn inrichten stopt niet bij de magazijnstellingen.  Er zijn nog heel wat andere producten nodig in en rond een magazijn.