Magazijninrichting ook voor KMO's

Wij krijgen regelmatig de vraag of magazijninrichting ook geschikt is voor een KMO of een klein magazijn. 

Natuurlijk!

Iedereen heeft recht op een magazijn dat optimaal is ingericht, waar de werkzaamheden efficiënt verlopen en bovenal dat het magazijn een veilige werkomgeving is.

Wij willen je adviseren en bijstaan om van jouw magazijn een pareltje te maken en daarvoor heb je de juiste partner nodig.  

Een partner die je de nodige informatie kan geven, maar ook iemand die de pijnpunten durft aan te halen. Want alleen in alle openheid kan er iets moois gecreërd worden.  En daarvoor kan je bij ons terecht.

Hulp van onze magazijnspecialst

Ook voor het inrichten van een KMO of een klein magazijn, staat onze magazijnspecialist ter beschikking.

Wij komen ter plaatse om de situatie te bekijken en samen met jou te bespreken wat je noden zijn zodat we een voorstel op maat kunnen uitwerken voor jouw magazijn. 

Voor ons is er geen verschil tussen een groot of klein magazijn.  Wij willen dat iedereen een optimaal ingericht magazijn heeft ongeacht de grootte.  

Onze werkwijze voor kleine projecten is identiek aan deze van grote projecten.  Want als het gaat over optimalisatie, efficiëntie en veiligheid in het magazijn is er geen verschil tussen groot of klein.  Dus waarom zou er dan een verschil moeten zijn in onze werkwijze?

Alles begint met een plan

Een plan vormt de basis voor jouw magazijn.  Nadat de nodige informatie verzameld is, beginnen we eraan.

Rekening houdend met alle belangrijke informatie en aspecten rond veiligheid en normeringen, komt er een voorstel tot stand.  Een 3D beeld geeft een mooie blik op het toekomstige magazijn.

Overtuigd om kennis te maken met ons?

Wat kan je van ons verwachten

To the point en open communciatie.

Jouw aanspreekpunt voor magazijninrichting, zowel voor magazijnsystemen als voor producten in en rond het magazijn.

Advies afgestemd op jouw magazijn en werkwijze.

Jarenlange ervaring in de magazijnwereld, zowel wat magazijnsystemen als magazijntrucks betreft.