Bandenwissel
met de juiste producten een makkelijke job
Contacteer ons

Het is weer die tijd van het jaar!

Tijd om onze banden te wisselen.  Maar wat met die andere banden?  Die gaan we ordelijk en overzichtelijk stockeren tot aan de volgende wissel. 

Er zijn heel wat interessante producten om ervoor te zorgen dat een bandenwissel snel en makkelijk kan verlopen.  Maar ook het stockeren van deze banden gebeurt best in optimale omstandigheden.  

Alles op een rijtje voor een geslaagde bandenwissel.

Een ordelijke en overzichtelijke stockage.

Er zijn magazijnstellingen zowel voor banden als voor velgen.  Het grote verschil is de diepte van het rek.  Op een traditionele bandenstellingen is het mogelijk om ook banden met velg te plaatsen.

Afhankelijk van het type band zijn er verschillende breedtes beschikbaar voor het optimaal benutten van het niveau.  We willen immers geen lucht stockeren.

Een nette werkplek.

Bandenkarren zijn interessant omwille van hun mobiele karakter.  Plaats deze karren bij de werkplek en achteraf rij je met de kar naar de stellingen om de banden netjes op te bergen.  De karren zijn verkrijgbaar in verschillende types.

De werkplek blijft ten alle tijden ordelijk en overzichtelijk.  Geen rond slingerende banden die het werk verstoren.

Een veilige werkplaats draagt bij tot efficiëntie.

Ergonomisch verplaatsen zonder moeite.

Naast bandenkarren zijn er ook steekwagens speciaal voor het verplaatsen van banden.  Deze zijn inzetbaar bij de werkplek en achteraf verplaats je heel eenvoudig de banden naar de stockageplaats.  

Vanuit ergonomisch standpunt is een steekwagen een ideale oplossing om rugproblemen te voorkomen.  

Eenvoudig en snel vrijmaken van de werkruimte.

Deze rolplateaus zijn eenvoudig in gebruik.  Je plaatst ze bij je werkplek en kan de banden heel snel verplaatsen om je werkruimte vrij te maken. 

Je kan de gevulde rolplateau ook met de bandensteekwagen verplaatsen.  Dit is handig als er veel banden op je rolplateau liggen.

De rolplateaus zijn leeg ook heel makkelijk te stapelen waardoor ze compact zijn en weinig plaats in nemen.

Afhankelijk van de grootte van de banden zijn er verschillende types verkrijgbaar.

Vragen voor onze magazijnspecialist?

Nog nood aan advies, specifiek voor jouw magazijn?  Of heb je nog een vraag voor ons over een product?  Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact op.  Wij helpen je graag verder!

Jarenlange ervaring in de wereld van magazijnsystemen.  Doorgedreven kennis van magazijntrucks.

VCA-VOL gecertificeerd en gediplomeerd magazijnkeurder.